Connect with us

PartyXXL.nl

Amsterdam Halloween 2017

Agenda

Amsterdam Halloween 2017

We created a Monster!

Slechts één editie verwijdert van het 10 jarig jubileum presenteert Amsterdam Halloween dit jaar haar Monsterball! De jaarlijkse viering van Halloween is uitgegroeid tot een waar spektakel in Amsterdam. Als paddestoelen poppen de Halloween feestjes uit de grond. Maar er kan er maar één de leukste zijn :-). Met het thema Monsterball is elke creatie welkom. Van Generaal Moammar Khadaffi tot JAWS uit 007 en van Frankenstein tot de klassieke Dracula, het is allemaal toegestaan. Een 100% verkleed publiek is de beste garantie voor succes.

 

Kris Kross Amsterdam

Na het succes van de afgelopen jaren konden wij eigenlijk niet anders dan de inmiddels traditie geworden samenwerking met de deze Amsterdamse hipsters voortzetten. Zij hosten wederom het Transformatorhuis en programmeren daar de hele avond.

 

Start voorverkoop Early Bats

Voor de trouwe honden zullen op donderdag 27 juli om klokslag 20.00 de Early Bats in de verkoop gaan via deze link. Deze kosten € 21,50 (ex fee) en zijn slechts beperkt verkrijgbaar. Dus wil je verzekerd zijn van een goedkoper kaartje zorg dan dat je klaar zit om 20.00 want bij de voorgaande edities waren deze speciale kaarten binnen een dag uitverkocht.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Agenda

To Top